به دنبال انتشار مطلبی در یکی از کانال‌های بوکان، دکتر محمدقسیم عثمانی نماینده ادوار مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی با انتشار جوابیه‌ای به شبهات ایجاد شده پایان داد.

به گزارش هه وال موکریان، متن جوابیه به شرح ذیل می‌باشد: سياست

مدير مسئول سايت زريان مكريان

با سلام و احترام؛
روز جمعه ۴ تير ۱۴۰۰ مطلبى را تحت عنوان «بازگشت عثمانى به دنيايی كه آن را آلوده خواند» در كانال خود منتشر فرموديد كه لازم است جوابيه بنده را در ١٥ بند بدون كم و كاست و به رسم امانتدارى در كانال خود منتشر نماييد:

١- زمانى كه بنده نماينده بودم، خيلی مهربانانه در مورد من مى‌نگاشتيد ولى با پايان دوره نمايندگى و قدرت يافتن نماينده بعدى، به سرعت دچار چرخش شديد و همراه قدرت جديد در شهرستان، به كانال پوششی ايشان تبديل شديد و عليرغم اين همه ادعا، يک نقد كوچک هم در باب فعاليت‌هاى نمايشی ايشان ننوشتيد و يکبار بعنوان رسانه از نماينده ٩ درصديت نپرسيديد كه اين همه عكس و فيلم و لباس عوض كردن‌ها طی اين يكسال و اندى، جز ٢ سرعت‌گير غيراستاندارد در مسير مياندوآب، چه نتيجه‌اى براى مردم دربرداشته است؟ يكبار سؤال نكرديد كه سد سيمينه‌ای كه فرياد ادامه آن را مى‌داديد، پس چرا ادامه نيافت؟ يكبار سؤال نكرديد و يكبار نقد نكرديد كه اينهمه بنر بى اثر و بى دليل ميدان فرماندارى از براى چيست؟ يكبار نگفتيد كه وقتى حرف زدن بلد نيستيد چرا با حضور در رسانه ملى به شأن و شخصيت و جايگاه مردم ما لطمه می‌زنيد و يک دختر بچه بعنوان مجرى به ريش نامباركتان نيشخند می‌زند؟
چرا نمى‌پرسيد؟ آيا اين نپرسيدن‌ها ناشى از عدم درک واقعيت‌هاست يا به منافع شما ربط پيدا مى‌كند؟ شما تا كى می‌خواهيد از بی‌انصافى و تخريب ديگران پول در بياوريد و می‌دانيد كه اين نوع پول‌ها در نهايت بايد خرج درمان سرطان خود و عزيزانتان شود؟

٢- بنده از رانت خواران و نان به نرخ روز خوران و نيز دنياى آلوده سياست خداحافظى كرده‌ام ولى هرگز از مردم فرهيخته بوكان و حومه خداحافظی نكرده و نخواهم كرد. بنده در پيام خداحافظی خود – كه اجازه پخش آن را از اربابت نداشتيد- نيز عرض كرده بودم و باز تكرار می‌كنم كه بنده همه وجود و جايگاهم را مديون مردم فرهيخته شهرستان بوكان هستم و لحظه‌اى آنان را از ياد نمى‌برم و در هر جايگاهى كه باشم، از اين مردم و دغدغه‌هاى آنان جدا نبوده و نخواهم بود. دغدغه مردم بوكان دغدغه من و خوشحالى آنان، خوشحالى من است و اگر تصور شما و ارباب موقت‌تان اين باشد كه من اين مردم شايسته را رها كرده‌ام و همچون اربابت فقط در زمان انتخابات به آنها رجوع می‌كنم، ناشی از اين است كه شما با پايگاه مردمى ٩ درصدی، نه مردم را خوب شناخته‌ايد و نه من را !
اين را هم بدانيد كه من در هر كجا باشم در مقابل ظلم و استبداد و عقده گشايی اربابت – كه در تضاد با ذات مقدس نظام است – با حمايت و محبت اين مردم ايستاده‌ام و اجازه نخواهم داد با يكه تازى اين شهر را به خورد رانتخواران و رانتجويانى بدهد كه من هرگز به آنان ميدان ندادم و نخواهم داد.

٣- ارباب شما با استراتژى چماق و هويج چنان رعب و وحشتى در دل برخی از مردم و نخبگان و منتقدين ايجاد كرده است كه هر اقدام منتقدانه‌ای باعث فشار و تهديد می‌شود. يكى از كانديداهايی كه به حق، به اريابت نوشته بود كه “خسته نباشي مهندس” بلافاصله با شماره ناشناس و private number وى را تهديد كرده بودند و از زمانى كه اربابت در غياب رقيبى جدى، بر اين مسند تكيه زده است، جوهر خودكار منتقدان را خشكانده است و اجازه نقد را از نخبگان گرفته است ولى بنده هرگز دست از نقد منصفانه بر نخواهم داشت و هرگز منتقدان خود را با ابزارهاى در دسترس نترسانده و نخواهم ترساند چرا كه آنچه از نقد می‌توان دريافت كرد هرگز در مدح قابل دريافت نخواهد بود.

٤- بنده قطره‌ای از درياى فهم و شعور مردم اين خطه از ايران عزيزمان هستم و تا جايی كه در توان داشته باشم. اجازه نخواهم داد با لكنت و نادانى، مردم دانا و فرهيخته بوكان معرفى شوند كه شأن اين مردم اجلّ از اينگونه معرفى جاهلانه است. حضور بنده در هر جايگاه و رسانه‌اى، صرفاً به قصد معرفى درست مردم بوكان و فهم و شعور مثال زدنى و والاى آنان است و حداقل براى جبران لكنت اربابت در معرفى درست مردم، گاهى بايد آستين بالا زد و غبار ناتوانى و نادانى را از نام بوكان عزيز، زدود. وقتى همكاران مجلس، مسئولين عالی‌رتبه و آحاد مردم از ضعف مفرط در بيان مسائل و مصاحبه‌هاى اربابت می‌گويند، دلم به درد مى‌آيد و حتما براى جبران آن تلاش كرده و خواهم كرد و اجازه نخواهم داد بيش از اين جايگاه اين شهرستان و مردم فرهيخته آن، تنزل يابد.

۵- شما همانطوريكه از ترس اربابت جرأت پخش مصاحبه اخير بنده را نداشتيد، براى خوشايند ايشان و ايجاد سوژه براى پرونده‌سازى آينده نزد شوراى محترم نگهبان، اكنون سخنان بنده را نيز تحريف كرده‌ايد و فكر می‌کنيد خيلی زرنگ و باهوش تشريف داريد!
توصيه می‌كنم كه يكبار با دقت و بدون ترس از اسرائيل، مطالب بنده را گوش دهيد تا بفهميد و بعد اظهار نظر كنيد.

۶- ساختار اجرايی كشور متفاوت از ساختار حاكميت است. ساختار حاكميت را قانون اساسی مترقى ما تشكيل می‌دهد كه بنده همواره و در همان مصاحبه نيز به بخشی از ظرفيت‌هاى بالاى آن پرداخته‌ام ولى ساختار اجرايى كشور را قوه مجريه تشكيل می‌دهد كه با اشكالات ساختارى عديده‌ای مواجه است و چنانچه در اين بخش تجديد ساختار ( restructuring) انجام نشود، توسعه اقتصادى محقق نخواهد شد. كارى كه كشورهايی همچون كره‌جنوبى، مالزى، سنگاپور و خيلی قبل‌تر از اينها كشورهاى توسعه‌يافته اروپايی انجام داده‌اند. بنابراين بحث بنده را يا نفهميده‌ايد كه اميدوارم حال فهميده باشيد و يا خير فهميده‌ايد و عمداً موضوع را منحرف می‌كنيد كه براى ارباب‌تان سوژه تراشی براى پرونده‌سازى كنيد كه ايشان در اين كارها يد طولانى داشته و دارند. بدانيد كه رئيس جمهور رئيس قوه مجريه است و ماشينى كه در اختيار می‌گيرد ماشين اجرايی كشور است نه ماشين حاكميت. سياست سياست

٧- دعوت بنده از مردم براى شركت در انتخابات چرا شما را پريشان حال كرده است؟ چرا از دعوت مردم و مشاركت آنان سراسيمه شده‌ايد؟ نكند بافت پرونده سازى اربابت اكنون پنبه شده است؟ بنده از زمانى كه پا به عرصه نمايندگى گذاشته‌ام به سهم خود مردم را به مشاركت در انتخابات دعوت كرده‌ام و هزينه‌هاى آن را نيز پرداخته‌ام ولى اربابت در اين زمينه خود را به كُما زده است تا بلكه جريان‌هاى معاند همچنان هوايش را داشته باشند و وى را متهم به همكارى با نظام نكنند. بنده همواره خود را خادم مردم و نظام دانسته و می‌دانم و زمانى كه تشخيص می‌دهم كه منافع مردم و نظام در مشاركت حداكثرى رخ می‌دهد، حتما به تكليف خود عمل نموده و خواهم نمود و براى اداى وظيفه نيازى به اجازه از ارباب شما نيست. سياست سياست
٨- قبل از انتخابات مقام معظم رهبرى در فرمايشات خود خطاب به نمايندگان فرمودند نخبگان و كسانى كه حرفشان در جامعه تأثير دارد، بايد تلاش كنند كه مشاركت حداكثر شود و بعدا فرمودند نه تنها نخبگان بلكه تک تک آحاد مردم، بايد براى مشاركت حداكثرى تلاش كنند كه بنده نيز بعنوان يک سرباز، امر ايشان را اجابت نموده‌ام. حال اينكه شما چرا از انجام وظيفه بنده برافروخته‌ايد جاى بسی تأمل است. سياست سياست

٩- بنده در مصاحبه‌ام كه شما جرأت شنيدن و نيز پخش آن را در كانالتان نداشتيد -كه مبادا اربابت ناخرسند شود- از فريب قوميت‌ها در ايام انتخابات و استفاده ابزارى از آنها سخن به ميان آوردم و تاكيد كردم كه ايجاد شكاف قوميتى به قصد كسب رأى و قول‌هاى انجام نشدنى به اقوام و مذاهب يک دروغ و حربه تبليغاتى تجربه شده است و قوميت‌ها همه‌ى اين وعده‌ها را آزموده‌اند و به اين نتيجه رسيده‌اند، كه هر كس با نگاه قومى وارد انتخابات شود، صرفا بدنبال كسب رأي است و همه‌ى اين وعده‌ها كمافی‌السابق دروغ از آب در مى‌آيد. بنده عنوان كردم كه وقتی كانديدايی می‌خواهد رئيس جمهور ايران شود ولى با زبان آذرى صحبت می‌كند، اين شخص چجورى ميتواند مشكلات كشور را با نگاه قوميتى حل كند؟
لذا بنظر مى‌رسد كه به انحراف كشاندن تحليل و نگاه بنده باز براى سوژه ساختن براى پرونده‌سازى براى ارباب حرفه‌ای و ناشی‌تان است ولی هر دوى شما كور خوانده‌ايد!

١٠- شما مهندسی واضح انتخابات شوراى بوكان را توسط ارباب موقت‌تان انكار می‌كنيد كه براى هر انسان منصف و بی‌طرفى قابل فهم است و در مقابل بنده‌ای را كه هيچ نقش و دخالت و حضورى در انتخابات شوراهاى اسلامى اين دوره نداشته‌ام، با نيت خوانى متهم به حمايت تلويحى از يک عده كرده‌ايد؟ چقدر آدم بايد بی‌انصاف و ارزان‌قيمت باشد كه اينگونه انصاف و انسانيت را براى اندكى پول به حراج بگذارد؟

١١- بنده براى تاييد صلاحيت خيلی‌ها تلاش كردم بدون اينكه از من خواسته باشند و بدون اينكه خودشان را مطلع كرده باشم و توانستم خيلی‌ها را به رقابت برگردانم. فرق من و اربابت در اين است كه او براى ردصلاحيت افراد كار می‌كند و من براى تاييدصلاحيت افراد. او حتى به فدائيان چند ساله خود رحم نكرد و من براى تاييد صلاحيت مخالفين خود نيز تلاش كردم و اين تفاوت بين بنده خدمتگزار با ارباب انحصارطلب توخالى شماست.

١٢- تبريک بنده به منتخبين چه اشكالی دارد؟ افرادى كه انتخاب شده‌اند چه آنهايی كه حاصل رأى مردم هستند و چه آنهايی كه حاصل مهندسی ارباب شما، بهرحال شوراى شهر بوكان براى چهار سال آينده هستند و بايد به آنان احترام گذاشت و به آنها كمک كرد.بنده اميدوارم كه اين جمع بتوانند به نحوى عمل كنند كه باعث پيشرفت و آبادانى بيشتر بوكان عزيز شوند و صرف نظر از انتخابات و كيفيت آن بايد همه به اين جمع كمک كنند تا افراد مستقلی كه با ظرفيت و توان خود به اين جايگاه دست يافته‌اند،مانع از يكه تازى ارباب شما در اين نهاد مدنى و رسمى شوند و اجازه ندهند كه اعضاى ستاد اربابت بعنوان رئيس شورا و نيز شهردار بوكان انتخاب شوند كه در اين ميان نقش بانوان راه يافته به شورا كه با رأى خود به اين جايگاه رسيده اند، بسيار مهم و كليديست. سياست سياست

١٣- شما و ارباب‌تان خوب بدانيد كه مردم بوكان هر لحظه اراده كنند با سيل خروشان خود جايگاه ٩ درصدی شما را كه اكنون به زير ٢ درصد تقليل يافته است، به صفر خواهند رساند و كسی را جايگزين خواهند كرد كه شايستگى خدمت به آنان را داشته باشد و اين روز بسيار نزديک و قابل پيش‌بينى است.

١٤- بنده تصميمى براى حضور در عرصه انتخابات مجلس ندارم ولى تصميم قطعى و عزم راسخ دارم كه با توكل بخدا و با اراده و همراهى و حمايت مردم فرهيخته و دلسوزمان، تاج و تخت اربابت را چنان از ريشه و بنيان بركنم كه براى هميشه خلق و خوى اسرائيلی -كه همانا كينه توزى و عقده گشايی است- از اين ديار پاک، محو و نابود شود و فضاى رأفت و مهربانى و برابرى، جايگزين غرور، خود برتر بينى و بيش پندارى شما و اربابتان شود و شک نكنيد كه اين بُت را ابراهيم‌ وار خواهيم شكست.

١٥- در پايان از جنابعالی درخواست دارم بعد از اين جوابيه در مورد بنده نه خبرى منتشر كنيد، نه تهمتى بزنيد و نه تشويش اذهان عمومى انجام دهيد كه شأن رسانه‌تان از كانال تمجيد از نماينده هم پايين‌تر نيايد.

با تشكر
بت‌شكن بوكان
محمدقسيم عثمانى

انتهای پیام/

اروميه – اشنويه – بوکان – پلدشت – پيرانشهر – تکاب – چالدران – چايپاره – خوي – سر دشت – سلماس – شاهين دژ – شوط – ماکو – مهاباد – مياندوآب – نقده – بانه – بيجار – دهگلان – ديواندره – سروآباد – سقز – سنندج – قروه – کامياران – مريوان – سردشت – استان آذربایجان غربی – استان کردستان – استان ایلام – استان کرمانشاه – اسلام آباد غرب – پاوه – ثلاث باباجانی – جوانرود – دالاهو – روانسر – سر پل ذهاب – سنقر – شهرستان صحنه – قصر شیرین – کرمانشاه – کنگاور – گیلانغرب – هرسین – شهرستان آبدانان – ایلام – شهرستان ایوان – شهرستان بدره – شهرستان چرداول – شهرستان دره شهر – شهرستان دهلران – شهرستان سیروان – شهرستان ملکشاهی – شهرستان مهران – استان تهران – شهر خلیفان – شهر سیلوانه – شهر سیمینه – استان آذربایجان شرقی – استان اصفهان – استان قم – استان یزد – استان همدان – استان هرمزگان – استان مرکزی – استان مازندران – استان لرستان – استان گیلان – استان گلستان –  استان کرمان – استان قم – استان قزوین – استان فارس – استان سمنان – استان زنجان – استان بوشهر – استان تهران – استان البرز – استان خراسان جنوبی – استان خراسان رضوی – استان خراسان شمالی – استان اردبیل – استان ایلام – شهرستان اسلامشهر – شهرستان پاکدشت – شهرستان پیشوا – شهرستان تهران – شهرستان دماوند – شهرستان رباط کریم – شهرستان ری – شهرستان شمیرانات – شهرستان شهریار – شهرستان فیروز کوه – شهرستان قدس – شهرستان قرچک – شهرستان ملارد – شهرستان ورامین – شهر شویشه – استان کهگیلویه و بویراحمد – مشهد – کرج – شیراز – تبریز – اهواز – رشت – زاهدان – ساری – دزفول – اراک – گرگان – بابل – آمل – بروجرد – آبادان – بجنورد – دلبران – شهرستان میانه – شهرستان سراب – مرند – بستان آباد – بناب – جلفا – شهرستان میانه – ورزقان – هشترود – ملکان – مراغه – عجب شیر – شبستر – آذرشهر – اسکو – محمد یار – چهاربرج – کاشان – نیشابور