به گزارش هه وال موکریان، دکتر جواد آقازاده در این دیدار با رییس کل دادگستری استان بیان کرد: استان آذربایجان غربی به دلیل هماهنگی های مطلوب بین بخشی توانسته است در مدیریت بیماری کرونا به خوبی عمل کند. پروژه
او درباره اقدامات انجام شده در حوزه بهداشت استان ابراز کرد: تا سال ۹۲ در زمینه زیرساخت های سلامت و دسترسی مردم به خدمات بهداشتی مشکلات بسیاری وجود داشت. ۶۰۰ هزار نفر در آذربایجان غربی حاشیه نشین بودند که از این افراد هیچ کدام خدمات بهداشتی دریافت نمی کردند اما با برنامه ریزی های انجام شده پس از سال ۹۲ همگی این افراد تحت پوشش مراکز جامع شهری و روستایی قرار گرفتند و خدمات بهداشتی دریافت کردند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی درباره پروژه های بهداشتی انجام شده در استان افزود: اکنون دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی اولیه در مناطق استان حتی مناطق مرزی نیز امکان پذیر است . در این دوره ۵۳۰ پروژه بهداشتی هدفگذاری شده و ۱۸۰ خانه بهداشت ساخته شد.
دکتر آقازاده بیان کرد: ۸۰ پروژه ناقص مانده او زمین این پروژه ها تحویل داده نشده است اما در صورت حل این مشکل، ساخت پروژه ها آغاز می شود.
او افزود: یکی از دلایلی که در استان توانستیم در مبارزه با کرونا موفق شویم، وجود شبکه های بهداشت در تمام مناطق استان است. شبکه های بهداشت توسط بهورزان پیام های آموزشی را به مردم آموزش می دهند که امر آموزش را تسریع بخشیده است.
در ادامه این دیدار، رئیس دادگستری آذربایجان غربی گفت: در بحث مدیران سلامت و دانشگاه علوم پزشکی و بهداشت باید از تک تک عزیزان به ویژه مجموعه درمان استان تشکر کرد که در ایام کرونا اوج زحمات و ایثارگری و جانفشانی به نمایش گذاشتند.
ناصر عتباتی افزود: به عنوان خادم قضایی از شما و کادر درمان، مجموعه مدیران استان، پزشکان و پرستاران که به عنوان افسران جبهه سلامت جهاد کردند، تقدیر و تشکر می کنم.
عتباتی بیان کرد: یکی از بارزترین شقوق حقوق عامه بحث سلامت است که اگر در جامعه در حوزه های مختلف به سلامت توجهی نشود و سلامت و بهداشت افراد در خطر افتد آن جامعه دچار مشکل می شود. دستگاه قضایی به عنوان یکی از متولیان حفاظت و صیانت از حقوق عامه خود را موظف می داند که در موضوعات سلامت محور، صیانتی و حمایتی ورود کند
انتهای پیام/
Saturday, 1 April , 2023